Вівторок, 16.04.2024, 08:18

Вітаю Вас Вельмишановний | RSS

Головна » 2009 » Березень » 17 » Про Державу...
21:26
Про Державу...

Нам постійно твердять про те, що в 1991 році ми нарешті здобули незалежність і що постала держава Україна. Та в дійсності ця незалежність полягає в тому, що від цієї держави нічого в Світі не залежить і в тому, що в цій державі від українців нічого не залежить. Треба подивитись правді в очі.
Наша держава не народилась в 1991 році. Насправді вона вмерла при пологах. А на її місці створили політичне утворення з назвою Україна, надали цьому політичному утворенні атрибути державності: Герб, Гімн, Прапор, Мову, тобто задовольнили потреби українців у створенні власної держави лише за формою. А українці радіють, бо думають, що мають власну державу...

Ця держава роззброїла армію, знищивши стратегічне озброєння, і продовжує роззброювати далі. Ця держава вигнала вчителів і науковців на базари торгувати турецьким і китайським лахміттям, і продовжує виганяти й далі. Ця держава знищила частину промисловості, а іншу частину розпродала покидькам за копійки, і продовжує розпродувати зараз. З цієї держави люди їдуть працювати за копійки в інші країни, а, натомість, ця держава щороку приймає нових і нових чужинців, надаючи їм місця на ринках і в органах влади, закриває очі на їх кримінальні структури і захищає чужинців більше ніж українців. В цій державі міліція знає, де постійно продають наркотики. В цій державі горілчаних магазинів більше ніж спортивних майданчиків, а пляшка пива коштує дешевше за шкільний підручник. В цій державі населення вже далеко не 52 мільйони...

Аби людина вилікувалась, необхідно вірно поставити діагноз, тут же справа зовсім інша. У випадку української держави, всі намагаються поставити їй діагноз (хабарництво, відсутність демократії, і т.д.), а насправді треба уважно прочитати її некролог, пом’янути її і кувати мечі для народження нової, величної і справді Української Держави.

Ми повинні збудувати нашу державу не лише за формою (герб, гімн, прапор, мова), а й за змістом. Людина-Родина-Рід-Народ-Держава – ось запорука майбутньої Перемоги! Ми повинні збудувати Державу, яка буде не просто плямою на політичній карті світу, а яка забезпечить всі умови для приросту нашого народу, для підвищення його матеріальних статків, розумового і духовного рівня.

Міцний будинок починається з міцного фундаменту. Потужна держава починається з сильних людей, об’єднаних в етнічні громади.
Якщо ти хочеш змінити все і перемогти – відкинь усе шкідливе (тютюн, алкоголь, лінощі, тощо) і збагатись корисним. У нас вже немає часу на пустощі. Створи родину і гідно виховай щонайменше 4 дитини. Створи громаду в якій діти будуть отримувати гідне виховання, в якій люди житимуть за принципом „свій до свого по своє”, в якій козацтво буде здатне захистити членів громади від зовнішніх загроз (кримінал, неправедні чиновники тощо), тобто забезпечити повноцінний фізичний і юридичний захист. Громаду, яка зможе забезпечити себе якісним харчуванням незалежно від ситуації в світі. Громаду, яка буде прагнути створити поселення, в якому молода людина зможе побудувати собі будинок, а не виплачувати все життя кредити за маленьку однокімнатну квартиру на дев’ятому поверсі панельного будинку.

Коли громада буде потужна, вона візьме владу в своєму місті/селищі швидше за будь-яку партію. Сукупність потужних громад, коли їх стане досить багато, здобудуть владу на більшій території, включаючи і здобуття справжньої Держави. Конкретні перемоги громади можна бачити не десь в далекій перспективі, а тут і зараз. Щодня, щотижня, щомісяця, щороку. Це примноження родин, примноження людських статків, реальний соціальний і фізичний захист, зрощення гідного нового покоління.

Завтра належить нам! Але для цього необхідно сьогодні добряче попрацювати...

Категорія: Інше | Переглядів: 974 | Додав: Maxim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]