П`ятница, 19.04.2024, 01:01

Вітаю Вас Вельмишановний | RSS

Головна » 2014 » Лютий » 10 » Революція. Кому це вигідно?
19:34
Революція. Кому це вигідно?
Нікому не секрет, що на теренах рідної держави протікає чи то революція чи то протест.
В столиці ведеться масовий мітинг з елементами бойових дій, у обласних центрах захоплюються ОДА.

Будучи "холоднокровним" стараючись не давати волю емоціям та піддаючи усю інформацію сумніву, вирішив розібратися та помислити над темами які випливали самі собою.
Що саме могло спричинити такі масові заходи в нашій державі? Чому стільки людей вийшло протестувати?
Менталітет українців дуже зазнав впливу за часів існування СРСР. Відомо, що типовому українцю краще все сприйняти як є, аніж боротися проти цього. Бо причиною боротьби можуть бути ще гірші умови, неважливо де, на роботі, удома, у рідному місті. Це все на психологічному рівні йде із Радянського Союзу. Ми не винні в цьому.
Але маємо, що маємо. Нікому не секрет, що для революції потрібний лідер, а щоб ця революція стала народною, - потрібен лідер з народу. На жаль такого лідера або не існує, або йому не дали можливість самореалізуватися. Тож виходить що? - знову чергова політична гра, або навіть війна в якій задіяні всілякі можливі методи: народ, ЗМІ, міліція, іноземні політики і т.д.
Результат цієї гри може бути плачевним, а саме розколом України. Уже давно можливо помітити, що схід і захід разом тільки територіально. А уявіть ситуацію: державний переворот і Донбас відокремлюється від України та й стає черговим автономним округом Росії (більшість жителів Донбасу хотіли б цього, мабуть). Такий сценарій більш схожий на реальність. І з-за бажання одних прийти до влади, отримаємо реальну сцену із жахливого сну.
Категорія: Українці | Переглядів: 1078 | Додав: Maxim | Теги: Україна, революція, Українці, мітинг | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Maxim  
0
Вирішення проблеми якості життя в Україні не лежить через ЄС чи Росію.
Це лише внутрішня проблема. Ресурсів, що є в Україні, достатньо для того, щоб Україна була першою в Європі по всіма економічними та соціальними параметрами.
Народом маніпулюють, говорячи тільки про 2 виходи з ситуації.
Тож підходьте до вирішення проблем з холодною головою, не піддавайтеся провокаціям та маніпуляціям. 
Слава Україні!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]