Четвер, 18.04.2024, 21:39

Вітаю Вас Вельмишановний | RSS

Головна » 2014 » Грудень » 28 » Система
01:40
Система
Привіт, привіт зараз розповім про одне цікаве спостереження. Після роздумів дійшов до висновку що це і є система.
Отже, по суті:
Всі чули, але не всі знають що таке система.
Система — множина взаємопов'язаних елементів, що взаємодіє з середовищем, як єдине ціле і відокремлена від нього. (Вікіпедія)
Наша влада і є одна єдина система, яка включає як і кукловодів так і маріонеток. В неї також входять інші щаблі великих сходів цієї системи, але це не головне.
Головним є те, що ця система бере початок ще до незалежності і продовжує існувати до цих пір, лише змінюючи правила гри тоді коли відчуває загрозу.
Все це можна побачити власними очима проаналізувавши останні події незалежної України!
Помаранчева революція - далекий крик душі українського народу. Після багатьох років життя у бідності та брехні голос народу не зміг промовчати та був почутий масою. Був обраний український президент, система дала слабину, але вона не була змінена та й "з'їла" президента, а для перестрахування по зомбіящику сказали що так робити не можна.
Євромайдан - крик душі, загнаного в кут, народу. Народу який уже виснажився від суцільної брехні, та й любою ціною вирішив змінити ситуацію. Наглядним прикладом сучасного життя, було життя в країнах ЄС, тож і бажання народу було не складно уявити. Як результат, тисячі протестуючих. Система похитнулася і відчула небезпеку, щоб відновити контроль, кукловоди дали команду "фас", що спричинило резонанс. Тисячі протестуючих та захоплені адмін. будівлі збільшували ризик руйнування системи. Тоді ж, найбільші розуми придумали план стабілізації ситуації - підкинути народу "народну" ляльку та козла відпущення, з тими критеріями, що вимагає народ. Як результат: вдало проведена агітаційна кампанія з виборами. Народ заспокоївся.
Час іде, нічого не змінюється. Стара система все далі працює в своїх інтересах. Війна на сході не закінчується, життя з кожним днем ускладнюється і з кожним днем напруга у суспільстві зростає. Все більше людей починають підозрювати, що їх в черговий раз провели. Назріває новий "майдан", але на цей раз буде все серйозніше. Люди, які відчули зраду на власній шкірі укриваючись від бомбувань, не стануть терпіти. На фронті їхня психіка була зломлена. І стріляти по живим мішеням до та після війни мають дуже велику різницю. В хід піде трофейна зброя. Тоді настане час справжніх змін.
Насправді, існує декілька методів зміни системи: повна заміна старої шляхом знищення та повна заміна шляхом заміщення. Перша з них є більш ефективною та резонансною, а друга потребує багато часу та має ризик поглинання в себе "агентів".
Маємо, що маємо. Стара система уже віджила своє, і не відповідає критеріям нового часу. Рано чи пізно вона остаточно впаде, а на її місце прийде нова, більш сучасна та гуманна система. Якою буде вона? - залежить лише від нас самих.
Дякую!
Слава Нації!
Категорія: Внутрішня політика | Переглядів: 1168 | Додав: Maxim | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 1
1 billonadp  
0
Аренда дизельных генераторов в Киеве и Днепропетровске http://billona.com.ua/category/arenda-dizelnykh-generatorov
Продажа дизел-генераторов в Киеве от компании Биллона http://billona.com.ua

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]