Четвер, 25.04.2024, 19:24

Вітаю Вас Вельмишановний | RSS

Головна » 2014 » Серпень » 4 » Війна за світове володарювання: поле бою - Україна
15:16
Війна за світове володарювання: поле бою - Україна
З кожним днем, з кожними подіями на світовій арені стає більш зрозумілішим те, що відбувається на території України. Саме війна в Україні дала можливість тверезо подивитися на світову історію та порівняти з сучасністю. Немає нічого жахливішого за війну. На превелику жаль, війна буває тільки першою, а ніколи не останньою.
Вивчаючи збройні конфлікти та війни, мене дуже здивувала одна схожість між цими війнами, а саме: по різні боки ворогуючих сторін стояли США та СРСР (Росія). Наприклад:
Корейська війна - збройні сили ООН проти комуністичних збройних сил. У складі ООН присутні США а у комуністичних сил СРСР;
Війна в Афганістані - СРСР проти моджахедів при підтримці в т.ч. США;
Війна в Югославії - СФРЮ (Соціалістична Федеративна Республіка Югославії - з самої назви держави видно під чиїм контролем вона знаходилася) проти в т.ч. НАТО;
Російсько-грузинська війна - Росія проти Грузії (За підтримки НАТО).
І так багато інших прикладів, не виключенням є і Україна.
То ж що ми маємо і чому Україна?
У світовій війні між США та Росією, кожна із сторін бажає збільшити зону впливу та підтримки на світовій мапі. Після подій на майдані в 2004, у Росії виникла загроза втрати підконтрольної території, а після подій у Києві в 2013 - Україна почала остаточно виходити з під контролю Росії. Інформаційна війна стала уже не дієвою - українці змінилися, прагнуть змін у державі та свободи. Простими словами - відкрили очі. А Росії цим часом не залишалося нічого крім того, щоб любими шляхами змінити владу в Україна на проросійську (її одним із методів є військове втручання) та примусово нас навчити любити Росію (точніше царя). Ось така вона "свобода" по-російські. Але не так то сталося, на велику радість у нашій державі достатньо людей які люблять та поважають свою країну, які знають історію свого рідного краю і які вже не поведуться в черговий раз на деструктивну любов сусідньої країни.
Так світова історія визначена наперед: таким чином, після закінчення війни в Україні, росіяни відкриють очі та влаштують свій "майдан", жителі автономій та республік виборють право на незалежність та РФ припинить своє існування. Світ побачить декілька новоутворених незалежних країн, а деякі етнічні райони України повернуться у склад нашої рідної країни.
Євросоюз, теж, припинить своє існування. Це станеться за причин недоцільності існування такого союзу, а на його місці буде утворений новий союз, ще більш сильний з економічної та політичної сторони.
Україна, тим часом, за допомогою "країни-донора" стане стрімко розвиватися, що дасть змогу їй стати світовим лідером за рівнем життя(тут є свої плюси та мінуси, отримавши допомогу від "донора" ми станемо боржниками, а без такої країни, розвиток буде відбуватися дуже повільно, що дасть "шанс" на повернення старої системи). А наступною "Росією" стане комуністичний Китай.
Дуже приємно коли усвідомлюєш, що Україна стала на шлях виходу із багаторічного занепаду.
Але на превеликий жаль, що свобода дістається ціною людських жертв. Але всі знають, що ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!
Слава героям! Слава Україні!
Категорія: Це цікаво!!! | Переглядів: 1069 | Додав: Maxim | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]